logo
logo
 • ONTMOET ONS TEAM

  WIJ STAAN VOOR U KLAAR

  BEL ONS

Over ons

Welkom bij Nissan Leo Peeters

Wie vandaag kiest voor Nissan vindt bij Leo Peeters een totaalaanbod. Naast het uitgebreide en milieuvriendelijke gamma van personenwagens en lichte bedrijfswagens krijgt u bij Nissan Leo Peeters altijd een professionele service en een persoonlijke ontvangst.

In ons familiaal geleid garagebedrijf kan u al decennia lang genieten van de beste aankoopcondities en servicetarieven. Dankzij ons professioneel en goed getraind onderhoud- en verkoopsteam plus onze moderne infrastructuur kunnen wij alle diensten, van A tot Z, met eigen mensen uitvoeren. Nissan Leo Peeters kan dus al uw persoonlijke mobiliteitsnoden invullen.

Gamma
Het gamma van Nissan varieert van de kleinere stadsauto’s zoals de MICRA, de cross-overs JUKE en de populaire QASHQAI. Bij de 4×4’s vinden we de X-Trail en de nieuwe Navara NP300. In het topsegment de sportieve GT-R. Exclusief in het gamma is de Leaf, de eerste betaalbare volledig elektrische auto, die verkozen werd tot auto van het jaar.

Daarnaast is er voor de ondernemer een uitgebreid gamma aan lichte bedrijfsvoertuigen zoals de NV200 en zijn elektrische versie de e-NV200 VanNV300 en de NV400. Verkrijgbaar in praktische alle mogelijke uitvoeringen.

Onze medewerkers

ONTMOET ONS TEAM

Leo Peeters
LEO PEETERS KEERBERGEN

016 533 383
leo@keerbergen.leopeeters.be

Joelle Peeters
LEO PEETERS AARSCHOT

016 56 57 01
joelle@aarschot.leopeeters.be

Chris Costers
LEO PEETERS VILVOORDE

02 257 21 00
chris@vilvoorde.leopeeters.be

Kathleen Verwimp
LEO PEETERS MECHELEN

015 43 20 00
receptie@mechelen.leopeeters.be

CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  Onze acties

  Stock

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten