logo
logo
promo

Winterbanden

Blijf veilig op de weg, ook tijdens de winter.

De winter laat zich moeilijk voorspellen. Rijomstandigheden kunnen snel veranderen en daarom is het belangrijk voor u om hier goed op voorbereid te zijn. Om er alles aan te doen u veilig de winter door te laten rijden, bieden wij een gamma winterbandensets voor alle courante modellen.

 

Waarom winterbanden?

Winterbanden zorgen voor meer grip en een kortere remweg bij temperaturen onder de 7 graden en bij andere winterse omstandigheden zoals sneeuw en ijzel. Een winterband heeft een andere rubbersamenstelling en lamellen, dat zijn kleine maar zeer effectieve inkepingen in de profielblokken. De lamellen zorgen voor extra grip bij optrekken en remmen. Een auto op winterbanden die 100 km/u rijdt en remt op een nat wegdek, staat vier meter eerder stil dan dezelfde auto op zomerbanden. Op een besneeuwde weg is de remweg meer dan de helft korter dan bij zomderbanden.

Er is al een set winterbanden, inclusief sensoren en velgen, beschikbaar vanaf € 649!

Bekijk onze folder over de winterbanden.

Heeft u hierover vragen, neem dan contact op met ons magazijn.

Hieronder legt Laurent nog eens uit waarom winterbanden zo belangrijk zijn!

 

CONTACTFORMULIER
Blijf veilig op de weg, ook tijdens de winter.

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  CONTACTFORMULIER

   * Verplichte velden

   Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

   [recaptcha size:compact]

   Onze acties

   Stock

   CONTACTEER ONS

   Onze diensten